Čo je a ako funguje Green coffee bean extract?

Účinný prírodný prostriedok ako sa zbaviť nadbytočných kilogramov

Čo to vlastne je zelená káva

Príprava zelenej kávy je úplne prírodný a jednoduchý proces. Po zbere sa zelené kávovníkové bobule nechajú vysušiť na slnku niekoľko týždňov. Následne vonkajší obal bobule praská a uvoľňujú sa kávovníkové zrná. Tento produkt je zelená káva.

A tu nastáva práve ten obrovský rozdiel oproti klasickej praženej káve. Štandardne sa bobule zelenej kávy odoberú do pražiarne, kde sa niekoľko minút pražia pri veľmi vysokých teplotách (cca . 482°C), aby dosiahli tú pravú kávovú chuť a arómu. Avšak to so sebou prináša negatívny dopad na kvalitu kávového zrna, ktoré sa takouto úpravou znehodnotí. Dochádza k zničeniu aktívnych komponentov, hlavne chlorogénnych kyselín. Práve chlorogénové látky ako silné antioxidanty sú pre náš organizmus veľmi dôležité.

Zelená káva a jej priaznivé pôsobenie

Zelená káva výrazne napomáha k zníženiu hmotnosti, znižuje krvný tlak, napomáha v boji proti celulitíde, pomáha brániť usadzovaniu tuku, má povzbudzujúci účinosť, prináša energiu a vitalitu a zelená káva bez koféinu dokonca znižuje riziko vzniku diabetu typu 2.

Okrem efektu chudnutia zelená káva prináša aj iné pozitíva a tým je aj samotná detoxikácia organizmu. V prípade, že náš organizmus už nestíha vylučovať vznikajúce toxíny prirodzeným spôsobom (dýchanie, potenie, vylučovanie..) tieto sa uskladňujú v našich tukových bunkách. Pri samotnom spaľovaní týchto buniek, dochádza spätne k uvoľňovaniu toxínov a následnému vylučovaniu von z tela. Preto človek pri redukcii hmotnosti môže mať miestami pocit únavy alebo slabosti. Pri strate tukovej hmoty dochádza k silnej detoxikácii organizmu.

Zobraziť rôzne balenia

Objednajte si balenie Zelená káva 6000 mg, 250 kapsúl

Užívajte 1x denne 1 - 2 kapsule hodinu pred obedom

Sledujte ako sa vaše snahy znížiť váhu dosahujú jednoduchšie

Dosiahnite a udržte si hmotnosť podľa vašich predstáv

Vyrobené v Nemecku

Prečo je zelená káva lepšia ako klasická, pražená káva

Štandardne sa bobule zelenej kávy odoberú do pražiarne, kde sa niekoľko minút pražia pri veľmi vysokých teplotách (cca . 482°C), aby dosiahli tú pravú kávovú chuť a arómu. Avšak to so sebou prináša negatívny dopad na kvalitu kávového zrna, ktoré sa takouto úpravou znehodnotí. Dochádza k zničeniu aktívnych komponentov, hlavne chlorogénnych kyselín. Práve chlorogénové látky ako silné antioxidanty sú pre náš organizmus veľmi dôležité. Praženie má na zrno zelenej kávy veľmi zlý vplyv. Vplyvom vysokej teploty dochádza k úbytku až 70% pozitívnych chlorogénových látok.

Zobraziť referencie klientov

Zloženie zelenej kávy

Všetky látky obsiahnuté v prípravku Green coffee bean extract (aktívne zložky aj pomocné látky) sú výhradne prírodného pôvodu. Tak nezahlcujú váš organizmus škodlivinami a podieľajú sa na jednoduchšom, účinnejšom a zdravšom redukovaní nadváhy.

Aktívne zložky

Aktívnej zložky prípravku (ß-1,4-poly-D-glukozamín a N-acetyl-D-glukozamín) pochádzajú z pancierov kôrovcov a označujú sa vyššie spomínanou špecifikáciou L112. Jedná sa o prirodzenú látku, vlákninu, ktorá má schopnosť viazať tuky a spolu s nimi sa nestrávená vylučuje z organizmu. Pomáha tak znižovať nadváhu, dlhodobo kontrolovať hmotnosť a znižovať príjem cholesterolu zo stravy.

Pomocné látky

Ostatné látky obsiahnuté v prípravku sú takisto prírodného pôvodu (celulóza - rastlinného pôvodu, vitamín C, kyselina vínna, oxid kremičitý, magnéziumstearát - rastlinného pôvodu).

Ďalšie špecifikácie

Prípravok neobsahuje želatínu, lepok, laktózu, mliečne bielkoviny, cholesterol, stimulátory chutnosti, konzervačne látky a farbivá. Vhodný aj pre diabetikov.